درباره دو طرح T.card و T.pos
در سالهای اخیر رقابت برای جذب و حفظ مشتری منجر به توسعه استراتژیهای بازاریابی رابطهمند شده است؛ هلدینگ گروه مشاوران ایدههای برتر نیز، ترکیبی از طرحهای بازاریابی رابطهمند، برای جذب و حفظ مشتریان را ترتیب دیده است.
T.card و T.pos دو طرح بازاریابی بر اساس مفهوم بازاریابی رابطهمند هستند که تمرکزشان روی جذب مشتریان جدید نیست، بلکه گسترش روابط با مشتریان فعلی را مدنظر دارند.
توجه این شرکت به بازاریابی رابطهمند با اجرای طرح T.pos میتواند نقطه شروع سایر کسب و کارها برای راهاندازی یک باشگاه مشتریان جامع باشد.
طرح کاربردی T.posو کارت مشتری محور T.card استراتژیهای بازاریابی را ترتیب میدهند که مشتریان را تشویق به خرید کنند یا آنها را برای استفاده بیشتر از خدمات ارائه شده توسط مراکز خدماتی توصیه شده ترغیب کنند.
طرح T.pos برای پوشش دادن مشاغل مختلف طراحی شده است که برنامههای وفاداری این طرح دارای ویژگیها و سبکهای تشویقی مختلفی است. به طور کلی، سبک بازاریابی طرحهای T.card و T.pos شبیه مدلهای کسب و کاری در " کارت وفاداری، کارت اعتباری، کارت هدیه، کارت امتیازی یا کارت باشگاه مشتریان " است.
در این طرح از T.card به عنوان یک کارت غیرشتابی جهت شناسایی مشتری به عنوان عضو باشگاه مشتریان، استفاده میشود.
خریدار با ارائه این کارت از تخفیف و هدایای ارائه شده برخوردار میشود و یا برای خریدهای بعدی امتیازاتی دریافت میکند و با افزایش امتیازات خود میتواند پیشنهادات متنوعتری دریافت کند.
اپلیکیشن tiapp که برای راهاندازی این طرح مشتری محور بر روی کسب و کارها اجرا میشود، کاملاً با این سبک از بازاریابی سازگار است و قادر است تمام بخشهای نرم افزاری خود را با کسب و کارهای پذیرنده T.pos هماهنگ کرده و دادههای مفید و قابل تاییدی از طریق سیستم باشگاه مشتریان خود به پذیرندهها ارائه دهد.
چرا T.pos؟
امروزه بسیاری از کسب و کارها هزینه زیادی را صرف ایجاد روابط با مشتریان خود میکنند. جذب مشتریان و ایجاد وفاداری در آنها با ارائه ارزشهایی فراتر از ارزشهای ذاتی کالاها یا خدماتی است که ارائه میشود.
شرکتهای امروزی باید سیستمهای مدیریتی ایجاد کنند که مشتری را متمرکز نگه دارد. این موضوع در بازاریابی کاملاً پذیرفته شده است که مشتریان بلند مدت سود بیشتری نسبت به مشتریان موقت دارند.
T.pos نیزطبق این منطق بنا شده است. هر زمان که مشتری وفادارتر و قابل نگهداریتر باشد، فروش و سود بیشتری را به همراه خواهد داشت.
T.pos یکی از جامعترین ابزارهای استراتژیک است که کسب و کارها میتوانند برای محافظت از مشتریان خود از آن استفاده کنند.
حفاظت از مشتریان در T.pos با موارد زیر حاصل میشود:
1. تأثیر تعامل با مشتری
2. دانش در مورد مشتری
3- تأثیر منافع مشتری